Sådan kan du tage et kviklån og få råd til de antikviteter, du har ledt efter

Det er nogle gange smart at kunne låne penge hurtigt. Det kan være, hvis du finder nogle ting på en internetauktion, som du bare må have. Det kan være et komplet spisestel, som det din mormor havde, eller en lænestol, som Frederik den syvende har siddet i. Det er typisk ting, der ikke så tit kommer til salg. Det er derfor en god ide at slå til med det samme. Men hvis du ikke har pengene, kan det være nødvendigt at tage et lån.

Der er flere låneudbydere, der udbyder et kviklån. Der kan du hurtigt få svar på, om du kan få lånet, og hvor mange penge du kan låne. Det er derfor en smart og hurtigt måde at låne penge på, hvis det skal gå hurtigt i forbindelse med en auktion.

Det er dog altid en god ide, at du finder frem til det billigste lån. Det vil sikre dig, at du har mulighed for at betale af på lånet efterfølgende. Det ville jo være ærgerligt, hvis du er nødt til at sælge dine antikviteter for at kunne betale lånet af. På Moneybanker kan du sammenligne kviklån og finde det billigste. Se mere på https://moneybanker.com/dk/kviklaan/.

Det skal du være opmærksom på i forbindelse med et kviklån

10Når du vil tage et kviklån, skal du først og fremmest finde frem til et lån, der er højt nok. Det vil sige et lån, hvor du kan få de penge, du skal bruge til dine antikviteter. Det gør du på Moneybanker som det første. Når det er på plads, kan du rangordne lånene, så de lån, der har den laveste ÅOP står øverst. ÅOP er et udtryk for, hvor meget lånet vil komme til at koste dig. Det skal være så lavt som muligt. På den måde skal du betale mindst muligt for lånet.

Når du har fundet frem til det billigste lån, kan du fra Moneybankers side klikke dig direkte ind på låneudbyderens side. Du kan derfor nemt og hurtigt ansøge om et lån. Hvis du ansøger i dagstimerne, kan du typisk svar inden for meget kort tid. Nogen gange helt ned til et kvarter eller en time. Du kan derfor hurtigt vide, om du kan købe den designerlampe, som du altid har drømt om.

God ide at søge om flere kviklån på en gang

For at optimere processen mest muligt, kan det være en god ide at ansøge om de tre eller de fem billigste kviklån. Ikke for at få flere penge, men for at være sikker på at kunne tage et lån hurtigt. Det skal jo helst være inden, internetauktionen lukker. Når du søger om tre lån eller flere, finder du hurtigt ud af, hvilke lån du må tage. Du kan så vælge det billigste af dem.

Hvis du startede fra en ende af og først søgte om det billigste lån og derefter det næstbilligste, kunne det tage meget lang tid. Så risikerede du, at auktionen var lukket, før du havde fundet et lån.