Hvorfor er grønne juicekure en trend?

Det kan virke lokkende på folk, at du her får en kur, der er et koncentrat af vitaminer og mineraler uden mange kalorier, og så fjerner den grønne juicekur noget af alt sukkeret, som har været et problem ved juicekurene lavet af frugt.

En grøn juice er fyldt med en masse grønne og næringsrige grøntsager og superfoods, der alle er ekstra rige på vitaminer og mineraler. Juicen støtter op om kroppens naturlige udrensningsprocesser, og tilfører væske fra bladgrønt til hydrering af kroppen. En grøn juice kan rigtig meget, og derfor er den blevet en af de mest populære go to juicekure i Danmark – hvilket jeg også godt kan forstå.

Er det bedre at vælge en grøn juicekur end en af frugt?

De er forskellige på den måde, at der er masser af frugtsukker i kurene med frugt, som du undgår i de grønne kure. Samtidig indeholder grønsagskurene typisk nogle andre vitaminer og mineraler, ligesom de indeholder flere fibre, som kan hjælpe på din fordøjelse.

Den grønne kur er altså sundere, men indeholder mindre energi, så du vil med en grønsagskur stadig have svært ved at drikke dig til nok energi og få dækket dit daglige behov. Så hvis man er nybegynder, så skal man vælge juicekuren på frugt, da man her får meget mere energi i form af frugt i juicerne.

Jeg har været på mange juicekure, og derfor var det intet problem at starte på en grøn juicekur, da min krop havde prøvet det før. 

Hvad sker der i kroppen når man juicer?

Din fordøjelse får en skøn pause fra den faste føde du ellers er vant til at spise, og kroppen får hermed ro og energi til at komme i balance.

De fleste oplever lidt udrensningssymptomer til at starte med bl.a. hovedpine og træthed. Men efterfølgende kvitterer sådan et lækkert forløb ofte med fornyet energi, en bedre fordøjelse og en øget motivation til at leve sundere.

Køb en juicekur på grøn juice fra Slowjuice Copenhagen

Jeg kan helt klart anbefale at købe en juicekur fra Slowjuice Copenhagen. De har mange gode anbefaler til forskellige kropstyper og de giver dig tips og råd med på vejen.

Jeg prøvede deres juicekur på grøn juice, og den smagte rigtig godt. Jeg syntes at alle deres juice i denne kur var meget velsmagende, hvilket var godt, da man godt kan blive træt af smagen af juice.

De har også mange andre juicekure, både til en dag og til flere dage. Jeg håber at du har fået inspiration til at begynde på en juicekur, og hvis du stadig mangler svar på nogle ting, så kan du kontakte Slowjuice Copenhagen for at høre mere om deres juicekur.